Rolsteiger huren

Een steiger met wielen.

verplaatsbaar constructie

Rolsteigers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van wielen waardoor de constructie verplaatsbaar is. De rolsteiger wordt veelvuldig ingezet voor renovatieprojecten aan het dakkapel of schilderwerk van de kozijnen. Steigercompany heeft voor elk project een geschikte steiger. Naast rolsteigers verhuren wij ook metselsteigers en gevelsteigers, indien gewenst voorzien van een handige pannenlift.

Wilt u een rolsteiger huren voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Steiger huren inclusief het opbouwen? Dan bent u bij Steigercompany aan het juiste adres. Wij zorgen dat vaklui direct met de renovatie- of onderhoudswerkzaamheden kunnen starten en geen zorgen hebben over de veiligheid en stabiliteit van de steiger. Wij verhuren diverse soorten steigers waaronder rol- en gevelsteigers.

Waarvoor is een rolsteiger geschikt? ​

staande werkzaamheden

Rolsteigers worden voornamelijk gebruikt bij lichte en staande werkzaamheden. Van schilderwerk, tot aan het schoonmaken van de ramen of dakgoten en kleine renovatiewerkzaamheden aan de gevel. Een onderscheidend kenmerk van dit type steiger zijn de wielen. Hierdoor kan men de steiger gemakkelijk verplaatsen. Een rolsteiger huren is dan ook een goede keuze wanneer er aan een pand op verschillende plekken moet worden gewerkt en de ruimte beperkt is.

Kluswerkzaamheden op grote hoogte? Huur een rolsteiger inclusief montageservice

Over het algemeen kennen rolsteigers drie steigerbreedtes: 75 cm, 90 cm en 135 cm. De kleine rolsteiger (0,75 tot 0,90 meter breed) is geschikt voor smalle doorgangen en op trottoirs. De smalle rolsteiger kan zelfs binnenshuis gebruikt worden. Brede rolsteigers (1,35 meter breed) bieden meer bewegingsruimte door het extra brede frame, maar nemen meer plek in beslag. Ook in lengte zijn diverse variaties mogelijk. Gaat u klussen op de eerste verdieping? Dan is een rolsteiger van 2 meter voldoende. Voor onderhoudswerkzaamheden aan appartementencomplexen of kantoorpanden is een verrijdbare steiger met een werkhoogte van 12 tot 14 meter raadzaam. Steigercompany heeft voor elke klus een passende steiger!

Voordelen rolsteiger:

Kosten rolsteiger huren

De kosten voor het huren van een rolsteiger zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Denk aan de hoogte van de steiger, de huurperiode en eventuele extra uitrusting. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een helder kostenplaatje van een rolsteiger op maat.

Een pannenlift voor uw rolsteiger

Bij Steigercompany kunt u tevens een rolsteiger huren in combinatie met een pannenlift. Een pannenlift is ideaal om dakpannen en andere materialen eenvoudig het dak op te hijsen, of juist weer naar beneden te transporteren. Dit scheelt onnodige fysieke belasting en kostbare tijd doordat werklieden niet steeds omlaag en omhoog hoeven te klimmen voor materiaal. Pannenliften zijn snel te monteren en hebben een geringe opstelruimte.

Waarom een rolsteiger huren bij Steigercompany?

Steigercompany is gespecialiseerd in de verhuur en installatie van hoogwaardige steigers in Noord-Holland. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Onze specialisten adviseren u graag zodat u de juiste steigerconstructie kunt kiezen voor uw bouwproject.

Bij Steigercompany weten we als geen ander dat werken op hoogte risico’s met zich meebrengt. Om deze reden nemen wij altijd de op- en afbouw van de steiger voor onze rekening. Onze monteurs kennen de veiligheidsrichtlijnen op hun duimpje en hebben jarenlange ervaring met het installeren van steigers met stabilisatoren. Wij zorgen dat dakdekkers, schilders en andere vakmensen kunnen vertrouwen op de kwaliteit en de veiligheid van de steiger.