Gevelsteiger

Gevelsteiger huren

en laten opbouwen

De gevelsteiger is ideaal voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Dit type steiger biedt een stabiele werkvloer om klussen op grotere hoogtes veilig uit te kunnen voeren. Gaat u zelf of uw aannemer buitenshuis aan de slag? Bij Steigercompany kunt u een gevelsteiger huren. Voor een veilige steigerconstructie dragen wij tevens zorg voor de op- en afbouw.

Wilt u een gevelsteiger huren voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Steiger huren inclusief het opbouwen? Dan bent u bij Steigercompany aan het juiste adres. Wij zorgen dat vaklui direct met de renovatie- of onderhoudswerkzaamheden kunnen starten en geen zorgen hebben over de veiligheid en stabiliteit van de steiger. Wij verhuren diverse soorten steigers waaronder rol- en gevelsteigers.

Waarvoor is een gevelsteiger geschikt? ​

langdurige renovaties

De gevelsteiger is wat ons betreft de echte allrounder onder de steigers. Gevelsteigers lenen zich uitstekend voor (langdurige) renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de buitenzijde van een gebouw. Zo wordt deze tijdelijke stellage veelvuldig ingezet voor gevelreiniging, schilder- of renovatiewerk en onderhoud aan het exterieur. Gevelsteigers van aluminium kunnen tot enorme hoogtes (tot circa 24 meter!) worden opgebouwd. Hierdoor zijn gevelsteigers geschikt voor allerlei typen gebouwen; van woningen tot kantoorpanden en flats. Bij grotere hoogtes wordt er gebruik gemaakt van een stalen constructie.

Timmerlieden, dakdekkers en schilders gebruiken de gevelsteiger om de bouwwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

U kunt een gevelsteiger huren voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in elke omgeving. Dit heeft alles te maken met de flexibiliteit van de onderdelen. Een steiger nodig voor onderhoud bij hoogbouw in de drukke binnenstad? Dan legt u simpelweg het eerste platform zo hoog dat er nog mensen onderdoor kunnen lopen.

Een stabiele constructie met groot werkoppervlak

De steigers bestaan uit meerdere onderdelen, zoals schoren, platforms en leuningen. De gevelsteiger wordt (in tegenstelling tot een rolsteiger) vastgezet aan de gevel en is dan ook niet verrijdbaar. Dankzij de lange doorloopframes is het mogelijk om een groot werkoppervlak te creëren. Ideaal indien meerdere vakdisciplines zoals loodgieters en schilders aan dezelfde gevel moeten werken. Bovendien kunnen vakmannen zich eenvoudig verplaatsen omdat klim- en klauterwerk hen bespaart blijft. Dit komt de veiligheid en efficiency ten goede!

Voordelen gevelsteiger:

Kosten gevelsteiger huren

Geen klus is hetzelfde; onderhoud aan een appartementencomplex vraagt om een andere aanpak dan bij een monumentale woning. Er zijn talloze variabelen die meespelen bij het kiezen van de juiste steiger en het bepalen van de prijs ervan. Denk aan de breedte en hoogte van de gevel, de opstel locatie van de gevelsteiger en de huurperiode. Een prijskaartje plakken op gevelsteiger verhuur is daarom uitgesloten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een helder kostenplaatje van een gevelsteiger op maat.

Extra accessoires voor uw gevelsteiger

Steigercompany heeft alle benodigde accessoires in huis om uw gevelsteiger zo compleet mogelijk op te leveren. Zo verhuren wij ook pannenliften om bouwmaterialen en gereedschap op efficiënte wijze te transporteren. Met een pannenlift voorkomt u tilblessures en zorgt u dat de kluswerkzaamheden soepeler verlopen. U kunt de pannenlift huren in combinatie met een gevelsteiger om materialen het dak op te hijsen of juist naar beneden te vervoeren.

Waarom een gevelsteiger huren bij Steigercompany?

Steigercompany is gespecialiseerd in de verhuur en installatie van hoogwaardige steigers in Noord-Holland. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Onze specialisten adviseren u graag zodat u de juiste steigerconstructie kunt kiezen voor uw bouwproject. Service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden nemen wij altijd de op- en afbouw van de steiger voor onze rekening.