Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Mestselsteiger huren

Veilig werken op hoogte met metselsteigers

Veilig werken op hoogte is belangrijk in de bouwsector. Bij Steiger Company zorgen we ervoor dat veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie voorop staan bij het huren van metselsteigers.

levering en installatie

Zorgeloze levering & opbouw

Flexibele huurperiodes

Afgestemd op uw projectbehoeften

Veilige steigers

Veiligheid is onze prioriteit

Metselsteiger huren inclusief montage

Een metselsteiger is de ideale bouwsteiger voor grotere klussen zoals metselwerkzaamheden. Kenmerkend voor dit type steiger is de brede vloerbreedte en de gunstige slaghoogte. Laat u door een vakman de buitengevel metselen? Bij Steigercompany kunt u een metselsteiger huren. Voor een veilige steigerconstructie dragen wij tevens zorg voor de op- en afbouw.

Wilt u een metselsteiger huren voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan.

Wat is een metselsteiger?

Een metselsteiger, ook bekend als bouwsteiger, is een essentieel onderdeel van veel bouw- en renovatieprojecten, specifiek ontworpen om metselaars te ondersteunen. Deze steigers bieden ruime werkplatforms op verschillende hoogtes rondom een gebouw, waardoor een comfortabele werkplek ontstaat die rugbelasting minimaliseert. Dit is cruciaal voor het welzijn van de metselaars, aangezien een ergonomische werkhouding essentieel is voor zowel de gezondheid van de werknemers als de efficiëntie op de werkplek.

Waar is een metselsteiger voor geschikt?

De metselsteiger staat bekend om zijn stabiliteit en comfort. Metselsteigers lenen zich uitstekend voor grotere klussen zoals metselwerkzaamheden. Dit heeft alles te maken met de grote hoogte tussen de platforms en de draagkracht van de steiger. Dankzij de slaghoogte van circa 2,2 meter kunnen bouwvakkers rechtop door de bouwconstructie lopen, zelfs met veiligheidshelm op, en in een prettige houding metselen. De belasting op zijn of haar rug wordt hierdoor verminderd.

Een metselsteiger kan met 300 kg/m2 worden belast. Door de zware materialen die met metselwerkzaamheden gepaard gaan, is deze hoge draagkracht zeker geen overbodige luxe. Een renovatiesteiger is niet gemaakt om pallets met metselstenen en betonmolens te dragen, een metselsteiger daarentegen wél.

Bent u opzoek naar een gevelsteiger? Lees dan hier meer over een gevelsteiger huren!

Metselsteiger huren op maat

Bij Steiger Company begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakte metselsteigeroplossingen aan die zijn afgestemd op de specifieke eisen van uw bouwproject. Onze metselsteigers zijn ontworpen om maximale efficiëntie en comfort te bieden aan de gebruikers, terwijl we ook de belasting op hun lichamen verminderen.

Een goed ontworpen metselsteiger kan de productiviteit verhogen door het creëren van een werkomgeving die zowel veilig als comfortabel is. Laat ons u helpen de ideale steigeroplossing te vinden die niet alleen voldoet aan uw projectvereisten maar ook bijdraagt aan een veiligere en productievere werkplek.

In 4 stappen uw metselsteiger huren

Gratis adviesgesprek

Onze specialist neemt vrijblijvend contact met u op om uw wensen te bespreken en uw situatie te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Levering en Installatie

Na akkoord maken we een afspraak voor de levering aan de hand van uw bouwplanning.

Veilig verbouwen

Door onze veilige steigers kunt u veilig op hoogtes werken aan u pand of bouwproject.

Gekeurd steigermateriaal en veilig opgebouwde metselsteigers

Bij Steiger Company zetten we veiligheid voorop. Al ons steigermateriaal voldoet aan de strikte NEN-normen en beschikt over de noodzakelijke certificeringen, waaronder VCA**. Onze gekwalificeerde monteurs, die allemaal over een VCA-certificaat beschikken, zorgen voor een veilige montage en demontage van uw metselsteiger.

Na de opbouw wordt de steiger altijd geïnspecteerd door een gecertificeerd steigerinspecteur, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw team in een veilige omgeving werkt. Kies voor Steiger Company voor uw gemoedsrust en de zekerheid dat uw project wordt ondersteund door topkwaliteit materiaal en expertise.

Reviews van onze klanten

Gratis adviesgesprek voor het huren van uw metselsteiger

Heeft u interesse in het huren van een metselsteiger? Aarzel dan niet en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij nemen met plezier contact met u op om uw wensen door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bouwproject. U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte.

Kosten metselsteiger huren

Een steiger huren hoeft niet ingewikkeld of kostbaar te zijn. Bij Steiger Company bieden we transparante en competitieve prijsstellingen, zodat u vooraf precies weet wat de kosten zijn.

Onze prijzen worden zorgvuldig berekend om u de beste waarde te bieden, zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid. Of u nu een klein project heeft of een grote bouwonderneming, wij hebben de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen en uw budget te respecteren. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte en ontdek hoe wij uw project kunnen ondersteunen met onze kosteneffectieve steigeroplossingen.

Metselsteiger huren prijs

De prijs voor het huren van een metselsteiger bij Steiger Company is ontworpen om u maximale waarde te bieden. Wij begrijpen dat budget een belangrijke overweging is bij elk bouwproject. Daarom streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit of veiligheid.

Ons team staat klaar om met u samen te werken, om een op maat gemaakte oplossing te bieden die past bij uw specifieke projectbehoeften en budgettaire beperkingen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen de kosten effectief te beheren, terwijl u profiteert van onze deskundige steigerdiensten.

Metselsteiger verhuur bij Steiger Company

Kiezen voor Steiger Company voor uw metselsteiger verhuur betekent kiezen voor een service die uw project van begin tot eind ondersteunt. Van de eerste berekeningen en tekeningen tot aan de veilige op- en afbouw van de steiger door ons professionele team, wij zorgen voor alles. Onze toegewijde transportdienst levert het materiaal op locatie, en onze ervaren monteurs bouwen uw metselsteiger op volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Bovendien staat uw persoonlijke contactpersoon gedurende het hele proces voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of extra ondersteuning te bieden. Zodra uw project is voltooid, zorgen wij voor de demontage en het transport terug naar ons depot. Voor een zorgeloze ervaring en deskundige ondersteuning, kies voor metselsteiger verhuur bij Steiger Company.