Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Mail ons

info@steigercompany.nl

Metselsteiger

Metselsteiger huren

plus montage

Een metselsteiger is de ideale bouwsteiger voor grotere klussen zoals metselwerkzaamheden. Kenmerkend voor dit type steiger is de brede vloerbreedte en de gunstige slaghoogte. Laat u door een vakman de buitengevel metselen? Bij Steigercompany kunt u een metselsteiger huren. Voor een veilige steigerconstructie dragen wij tevens zorg voor de op- en afbouw.

Wilt u een metselsteiger huren voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Steiger huren inclusief het opbouwen? Dan bent u bij Steigercompany aan het juiste adres. Wij zorgen dat vaklui direct met de renovatie- of onderhoudswerkzaamheden kunnen starten en geen zorgen hebben over de veiligheid en stabiliteit van de steiger. Wij verhuren diverse soorten steigers waaronder rol- en gevelsteigers.

Waarvoor is een metselsteiger geschikt? ​

voor de echte klus

De metselsteiger staat bekend om zijn stabiliteit en comfort. Metselsteigers lenen zich uitstekend voor grotere klussen zoals metselwerkzaamheden. Dit heeft alles te maken met de grote hoogte tussen de platforms en de draagkracht van de steiger. Dankzij de slaghoogte van circa 2,2 meter kunnen bouwvakkers rechtop door de bouwconstructie lopen, zelfs met veiligheidshelm op, en in een prettige houding metselen. De belasting op zijn of haar rug wordt hierdoor verminderd.

Een metselsteiger kan met 300 kg/m2 worden belast. Door de zware materialen die met metselwerkzaamheden gepaard gaan, is deze hoge draagkracht zeker geen overbodige luxe. Een renovatiesteiger is niet gemaakt om pallets met metselstenen en betonmolens te dragen, een metselsteiger daarentegen wél.

Een stabiele constructie met veel werkruimte

Metselsteigers zijn een stuk breder dan een reguliere gevelsteiger. De brede platforms van circa 1,25 meter bieden extra comfort en meer werkruimte. Een grote werkvloerbreedte is met name wenselijk indien meerdere vaklieden van de steiger gebruikmaken. Een metselsteiger biedt metselaars zelfs de mogelijkheid om met een kruiwagen over de vloerplaten te lopen om bouwafval af te voeren.

Voordelen metselsteiger

Metselsteiger huren prijs

De kosten voor het huren van een metselsteiger hangen samen met de huurperiode en de afmetingen van de steiger. Een vast prijskaartje plakken op de steigerverhuur is hierdoor niet mogelijk. Benieuwd naar de prijs van metselsteiger verhuur inclusief montage? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een helder kostenplaatje van een steiger op maat.

Metselsteiger huren op maat plus montageservice

Steigercompany is gespecialiseerd in de verhuur en installatie van hoogwaardige steigers in Noord-Holland. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Onze specialisten adviseren u graag zodat u de juiste steigerconstructie kunt kiezen voor uw bouwproject. Wij bezorgen de steiger op locatie en zullen deze vakkundig voor u plaatsen. Is de klus geklaard? Dan breken we de steiger weer af. U bent verzekerd van een stabiele en veilige constructie zonder uw hoofd te moeten breken over zaken als de ondergrond, stabilisatoren of weersomstandigheden.

Waarom men voor Steigercompany kiest: