Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Steiger plaatsen

Een must have

in de bouwsector

Het opbouwen van een steiger is specialistisch werk waarbij men zich geen misstappen kan veroorloven. Een onveilig opgebouwde steiger kan namelijk grote gevolgen hebben voor de veiligheid van werklieden en voorbijgangers. Kies daarom altijd voor steiger huren inclusief opbouwen. Steigercompany heeft de kennis en ervaring in huis om zorg te dragen voor uw steigerconstructie; van advies tot de steigerverhuur en (de)montage.

Vraag een offerte aan

Steiger huren inclusief het opbouwen? Dan bent u bij Steigercompany aan het juiste adres. Wij zorgen dat vaklui direct met de renovatie- of onderhoudswerkzaamheden kunnen starten en geen zorgen hebben over de veiligheid en stabiliteit van de steiger. Wij verhuren diverse soorten steigers waaronder rol- en gevelsteigers.

Veilige (de)montage

van de bouwsteiger

De steiger is een must have in de bouwsector. Zowel voor dakdekkers als voor schilders, gevelreinigers en doe-het-zelvers. Steigers zijn essentieel om kluswerkzaamheden rondom een gebouw met meerdere verdiepingen veilig uit te voeren. Een steiger creëert een stabiele werkplek voor onderhoudswerkzaamheden aan het dak, de gevel of bijvoorbeeld houtrot reparatie aan een kozijn. Het is belangrijk dat steigers van uitstekende kwaliteit zijn én vakkundig zijn geplaatst. Indien de bouwsteiger niet correct geïnstalleerd is, kan deze omvallen en veel schade aanrichten. Ook het demonteren van de steiger dient zorgvuldig te gebeuren. 

Steigerongevallen voorkomen met professionele opbouw

De specialisten van Steigercompany weten als geen ander waar een goede steigerconstructie aan moet voldoen en beschikken over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Bij het opzetten van de steiger houden wij rekening met het type werkzaamheden dat u wilt laten uitvoeren, de ondergrond van de locatie en omgevingsrisico’s. Hierbij kunt u denken aan erkers in de gevel, putdeksels, hoogspanningsleidingen en de openbare weg.

Steiger huren én laten plaatsen door Steigercompany; altijd een verstandige keuze

Met de montageservice van Steigercompany bent u verzekerd van een veilige steigerconstructie die aansluit bij uw klusproject: volledig waterpas en voorzien van de juiste stabilisatie en verankering. Na afronding van het bouwproject komen onze gediplomeerde steigerbouwers de constructie weer vakkundig demonteren.

Vaste steiger huren voor hoogbouw

U kunt bij Steigercompany vaste steigers huren voor werkzaamheden aan de buitengevel. Vaste steigers zoals een gevelsteiger kunnen grote hoogtes bereiken. Daarnaast kan dit type steiger om obstakels op de grond/ of aan de gevel heen gebouwd worden. Deze constructie is hierdoor uitermate geschikt voor langdurige renovatie- en onderhoudswerkzaamheden van hoogbouw op elke locatie. Of het nu een kantoorpand met meerdere etages op een industrieterrein betreft of een monumentaal pand in de drukke binnenstad. Met een vaste bouwsteiger creëert u een veilige werkplek voor timmerlieden, dakdekkers en schilders.

Meer flexibiliteit met een verrijdbare steiger

Vraagt uw bouwproject om meer flexibiliteit? Dan biedt een rolsteiger een uitkomst. Een rolsteiger is een steiger met wielen aan de onderkant waardoor deze eenvoudig verplaatsbaar is. Een verrijdbare steiger wordt ingezet bij projecten waarbij werklieden vaak van plek moeten wisselen om de klus te klaren. Een steiger huren op wielen wordt bijvoorbeeld regelmatig gedaan door schilders.